Достапни линкови

Регионална конференција посветена на развој на пазарите за осигурување во ЈИЕ


Охрид до 15 октомври ќе биде домаќин на Првата регионалната конференција на ЕВРОПА РЕ, насловена „Развој на пазарите за осигурување од невреме и катастрофални ризици во Југоисточна Европа.Агенцијата за супервизија на осигурување е ко-организатор на оваа конференција, заедно со ЕВРОПА РЕ, Светската банка, УНИСДР (Секретаријат во ООН за меѓународна стратегија за намалување на катастрофите) и Државниот секретаријат за економски прашања на Швајцарија.
XS
SM
MD
LG