Достапни линкови

Европската Банка Дексиа ќе биде поделена


Белгиската влада соопшти дека ќе го превземе белгискиот дел од банката Дексиа која се соочува со големи проблеми.
Делот од Луксембург ќе го превзеде Катарската инвестициона група. Заега нема други детали за банката Дексиа која западна во проблеми поради големи позајмици на Грција.
XS
SM
MD
LG