Достапни линкови

Од денеска до 15 овој месец во Србија се одржува попис на населението и домаќинствата. За прв пат граѓаните ќе одговараат за тоа како одат на работа и дали знаат да користат компјутер. Доколку некој одбие да се попише, предвидена е и парична казна. Првите резултати од пописот во Србија се очекуваат на 15 ноември.
XS
SM
MD
LG