Достапни линкови

Благ пораст на вработените во индустријата


Бројот на работници во индустријата во август годинава во однос на август минатата година е зголемен за 2,3 насто.
Според податоците на Државниот завод за статистика, бројот на работниците во индустријата во периодот јануари - август 2011 година, во однос на јануари - август 2010, е зголемен за 2,1 насто
XS
SM
MD
LG