Достапни линкови

Ајша Гадафи - татко ми е добар и се бори


Ајша Гадафи
Ќерката на Моамер ел Гадафи изјави дека нејзиниот татко е со висок морал и се бори заедно со неговите подржувачи.
Во снименета порака на Ајша Гадафи пуштена на сириско радио се повикуваат луѓето на цела Либија да се борат против новата власт. Новите власти, кои ја контролираат речиси целата земја заесега на знаат каде се наоѓа Гадафи.
XS
SM
MD
LG