Достапни линкови

Собрание на Македонија - прераспределба на буџетот


На дневен ред на Собранието на Република Македонија е Предлог-одлуката за прераспределба на средства меѓу буџетските корисници на централната власт и меѓу фондовите и Буџетот на Република Македонија за 2011 година.
Пратениците, меѓу другото, ќе расправаат и за предлог-одлуките за огласување избор на претседател, потпретседател и членови на ДИК.
XS
SM
MD
LG