Достапни линкови

Екипажот на Меѓународната Вселенска Станица се враќа на земјата


Space -- The International Space Station and the docked space shuttle Endeavour, 23May2011
Тројца членови на Меѓународната Вселенска Станица ќе се вратат денеска на земјата.
Двајцата руси и американецот требаше да добијат замена на 24 септемрви но поради технички инцидент со руски карго брод новиот екипаж на станицата ќе пристигне на 14 Ноември.
XS
SM
MD
LG