Достапни линкови

Никогаш не зборувај со непознати


Дејвид Сатер, авторот на книгата „Ера на Делириум” контактирал со дисидентите во Естонија и отпатувал да разговара со нив во Февруари 1977 година. Неговото патување почнало добро но завршило со конфузија. Дали поминал два дека со КГБ или естонските дисиденти?

Категории

XS
SM
MD
LG