Достапни линкови

Катин: Како еден советски војник ја осозна вистината


Илдар Исангулов бил советски војник кои бил на пијалок со полки дрќавјанин. Некој предложил здравица „за сите Словени” но Пољакот одбил да наздрави. Илдар бил шокиран од тоа што неговиот словенски брат не сакал да се напие со него...

XS
SM
MD
LG