Достапни линкови

Господ против Ленин


Во малото руско село Велике Луки деветгодишната Нина Смирнова преживеа несреќа поради која остана парализирана во 1959 година. Докторите тврдеа дека не можат да и помогнат и прогнозираа дека ќе почине за три дена. Но Нина вели дека Господ и помогнал повторно да прооди. Настанот го провлече вниманието на КГБ, селаните ја изолираа Нина и никој не сме

XS
SM
MD
LG