Достапни линкови

Бегство, враќање, бегство


Александар Шатравка и неговиот брат Михаил не можеа да живеат во реалноста на ССР. Одлучија да избегаат и успеаа да ја преминат финската граница, но заспаа....

XS
SM
MD
LG