Достапни линкови

Регионална конференција на комисиите за контрола на разузнавачките служби


Дводневна регионална конференција на парламентарните органи за контрола на полициските и разузнавачки служби од земјите од Југоисточна Европа, се оддржува во Белград. На оваа конференција учествуваат претставници на парламентарните комисии од Македонија, Албанија, Бугарија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Црна Гора, Романија и Србија.Претседателот на српскиот Парламент Славица Ѓукиќ Дејановиќ денеска ги поздрави учесниците и изрази надеж дека разговорите на оваа тема ќе придонесат за подобра заштита на човековите права во регионот.
XS
SM
MD
LG