Достапни линкови

Соработка меѓу Академиите за Наука на Македонија и Албанија


Македонската и Албанската академија на науките и уметностите денеска во Охрид ќе потпишат Меморандум за разбирање за научна соработка.
Документот во куќата „Уранија“ ќе го потпишат првите луѓе на двете академии Георги Старделов и Гудар Беќирај
XS
SM
MD
LG