Достапни линкови

Август - месец без американски жртви во Ирак


За прв пат од американската инвазија врз Ирак во март 2003, американските сили во изминатиот месец немаат претрпено човечки загуби.
Овие позитивни вести доаѓаат на една година пред крајниот рок за целосно повлекување на американските сили од Ирак доколку не се постигне нов договор за пост воен тренинг на ирачките сили.
XS
SM
MD
LG