Достапни линкови

Во Скопје конференција за владеење на правото


Вршителот на должност амбасадор на САД Брајан Агелер и министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска ќе се обратат на отворањето на дводневната регионална конференција за владеење на правото што ќе се одржи во Скопје во организација на Секторот за односи со јавнсот при Амбасадата на САД во Македонија Конференцијата ќе биде посветена на улогата на јавноста за прашањата поврзани со владеењето на правото.
XS
SM
MD
LG