Достапни линкови

Британска помош за Рамковниот договор


Муса Џафери
Заменик претседателот на Владата задолжен за спроведување на Рамковниот договор Муса Џафери и амбасадорот на Британија и во Македонија Кристофер Ајвон денеска ќе потпишат Меморандум за соработка што е дел од поддршката на Британија на процесот за спроведување на Охридскиот рамковен договор. На потпишувањето ќе присуствуваат и претставници на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј,, и на Британскиот совет од Скопје.
XS
SM
MD
LG