Достапни линкови

Под палми на брегот на Вардар


Атмосфера на новата градска плажа покрај кејот на Вардар, со поглед на споменици. Кој нема пари за на одмор на море, може на лежалки со поглед на Вардар и во изградени и неизградени монументи.

XS
SM
MD
LG