Достапни линкови

Разбиена милитантска мрежа во Ирак


Архива од напад во Баград
Ирачките безбедносни сили соопштуваат дека пробиле милитантска мрежа, одговорна за многу убиства во Багдад. Милитантите биле одговорни за смртта на многу полицајци, војници, судии, службеници и златари во Багдад.Мрежата се состоела од 16 милитанти, а меѓу нив и еден полицаец, кој им пренесувал податоци.
XS
SM
MD
LG