Достапни линкови

Законот за заштита од пушењето во Комисијата за здравство


Собрание
Во Собранието на Република Македонија денеска седници ќе одржат комисиите за економски прашања и за здравство.
На дневниот ред на седницата на Комисијата за економски прашања се годишните извешти за работата на Комисијата за заштита на конкуренцијата во 2010 година и за работата на Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија во 2010 година.
Предлог на закон за дополнување на Законот за заштита од пушењето, по скратена постапка, како што е најавено, е единствената точка по која ќе се расправаат членовите на Комисијата за здравство.
XS
SM
MD
LG