Достапни линкови

Петта седница на Собранието


Собранието на Македонија денеска ќе ја одржи петата седница на чиј дневен ред е предлог одлуката за испраќање припадници на Армијата на Република Македонија за учество во мировна операција во Авганистан во состав на Школото за воена полиција во рамките на НАТО мисијата за обука во Авганистан. Прeтходно седница со иста точка на дневниот ред ќе одржи и собраниската Комисија за одбрана и безбедност.
XS
SM
MD
LG