Достапни линкови

Мобилните тимови на Црвениот крст нудат помош од топлотниот бран


Лето 2011
Mобилни тимови на Црвениот крст на Град Скопје, од денеска на терен низ градот нудат помош на граѓаните. Им мерат притисок и шеќер во крвта, делат шишиња со вода и едукативен метријал како да се заштитат од топлотниот бран. Акцијата се изведува со подршка од Град Скопје, а од Градот подготвиле и флаери за заштита од пожари.
XS
SM
MD
LG