Достапни линкови

Рамковски-не сум виновен


Велија Рамковски, сопственик на А1 телевизија
Не сум виновен изјави сопственикот на А1 телевизија Велија Рамковски кој денеска го даде својот исказ за случајот „Пајажина“. Рамковски побара
куќен притвор за него и за другите обвинети. Тврди дека не знае зошто е обвиниет и дека не му се јасни некои термини од обвинението.
Тој и уште 21 човек се обвинети за злосторничко здружување, перење пари и затајување данок. Денeска е предвидено пред судот свој исказ да дадат и
неговиот брат Амди Рамковски како и неговите блиски соработници Невeн Рауф и Зоран Мицевски.
XS
SM
MD
LG