Достапни линкови

Регионална претседателска средба во Охрид


Macedonia - Ohrid, 16Mar2011
Во Охрид Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов ќе биде домаќин на Третата регионална претседателска средба на која ќе присуствуваат претседателите на Албанија, Црна Гора и Косово, Бамир Топи, Филип Вујановиќ и Атифете Јахјага Претседателите ќе разговараат за регионалната соработка и европската иднина
XS
SM
MD
LG