Достапни линкови

Невработеноста во САД изнесува 9,2 насто


Американските берзи реагираа негативно на разочарувачките вести за невработеноста во САД.
Властите соопштија дека во Јуни се креирани 18 илјади работни места што е помалку од очекувањата и со што невработеноста се покачи на 9,2 насто. Тоа сигнализира дека американскиот растеж останува многу слаб и во тој квартер.
XS
SM
MD
LG