Достапни линкови

Регионална конференција за законот за бесплатна правна помош


Скопје
Денеска во Скопје ќе се одржи регионална конференција за законот за бесплатна правна помош што ја организира ОБСЕ заедно со македонското министерството за правда. Целта на Конференцијата е да се дискутира за регионалните искуства од воспоставувањето на системот, како и за проблемите кои произлегуваат од имплементација на Законот.
На Конференцијата ќе учествуваат претставници од Словенија, Хрватска, Србија, Црна Гора и Косово.
XS
SM
MD
LG