Достапни линкови

Формирано здружение на невработени луѓе „Македонија“


Бесплатен превоз и бенефиции при вадењето на лични документи, бара новоформираното Здружение за невработени „Македонија“. Целта на новоформираното здружението е да се подобри економската и социјалната состојба на невработените луѓе. Од здружението работат на изработка на нацрт-текст на закон за невработени лица кој е правен во примерот на европските држави. Од таму велат дека имаат неколку идеи за подобрување на состојбата на невработените кои ќе им ги презентираат на надлежните институции.
XS
SM
MD
LG