Достапни линкови

Албанија ги поздрави договорите меѓу Србија и Косово


Албанските власти го поздравија потпишувањето на првите три договори меѓу Косово и Србија во рамките на техничките преговори. Според соопштението на Министертвото за надворешни работи договорите се засноваат на начелото на реципроцитет меѓу двете независни земји и добрата волја за соработка во надминувањето на практичните прашање меѓу нив.
XS
SM
MD
LG