Достапни линкови

Денеска последни изданија на „Време“ ,„Шпиц“ и „ ****е Ре“


Денеска за последен пат излегоа изданијата на весниците Време, Шпиц и ****е Ре. Наредните недели вработените ќе бидат на одмор, а за еден месец најверојатно фирмата Плус продукција што ги издава весниците ќе оди во стечај. Сметката на фирмата е блокираа на сума од 1 милион евра.
XS
SM
MD
LG