Достапни линкови

Француските новинари ослободени по 18 месеци во Авганистан


Фотографии на француските новинари Стефани Тапониер и Херв Шескуиер поставени пред старата берза во Париз.
Двајцата француски новинари Стефани Тапониер и Херв Шескуиер се вратија дома по 18 месеци од Авганистан каде беа фатени и држени од талибанците.
Тие се најдолго држани заложници од некоја земја во Авганистан.
Не е познато зошто киднаперите решиле да ги пуштат.
XS
SM
MD
LG