Достапни линкови

Србија раскина 30 проценти од спорните приватизации


Над 30 процети од спорните приватизации во Србија се раскинати, изјави српскиот министер за економија Небојша Ќириќ. Според него сите кои извршиле злоупотреби при приватизацијата треба да одговараат. ЕУ побара од Србија да се преиспитаат спорните приватицазии и да се казни злоупотребара на тој процес.
XS
SM
MD
LG