Достапни линкови

Јанкуловска-извештајот на Стејд Департментот мотив за понатаму


Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска коментирајќи го извештајот на Стејд Департментот за борбата против трговијата со луѓе, вели дека позитивниот извештај не смее да се сфати како нешто што е подарено или засекогаш заслужено, туку на него да се гледа како на дополнителен мотив за справување со трговијата со луѓе. Земјата е рангирана во групата на земји кои ги исполнуваат минималните стандарди.
XS
SM
MD
LG