Достапни линкови

Генерал Стојановски-нема време за експерименти за членството во НАТО


Генерал Мирослав Стојановски, началник на генералштабот на АРМ
Нема време за експерименти, кога се работи за членството на Македонија во НАТО. Се наоѓаме во интензивни реформски процеси, мора веднаш да се продолжи со напорна работа од причини што секаков застој или успорување на реформските процеси ќе значи враќање не само на Армијата, туку и на институциите во Македонија, назад, изјави началникот на ГШ на АРM, Мирослав Стојановски.
XS
SM
MD
LG