Достапни линкови

Во Скопје регионален финансиски саем


Од денеска во Скопје во организација на УСАИД се одржува Регионален финансиски саем на кој присуствуваат претприемачи од југоисточна Европа заедно со инвеститори и други финансиери. Целта на саемот, што ќе трае и утре, е да се разгледаат конкретните можности за финансирање и да се прошират бизнис мрежите во регионот.
XS
SM
MD
LG