Достапни линкови

Филип Гордон во посета на Западен Балкан


Филип Гордон
Со дводневната посета на Босна и Херцеговина помошникот на американскиот секретар Филип Гордон ја почнува посетата на земјите од Западен Балкан. За време на посетата на БИХ тој ќе разговара со официјалните државни власти и со политичките лидери и ќе учествува на конференцијата за политиката на САД кон Балканот.Американскиот секретар од 15 до 17 јуни ќе ги посети Белград, Приштина и Загреб.
XS
SM
MD
LG