Достапни линкови

Македонија ќе испрати уште 10 војници во Авганистан


Припадници на АРМ
Министерот за одбрана Зоран Коњановски најави дека Владата се подготвува да донесе одлука за испраќање на уште 10 нови припадници на АРМ во мисијата ИСАФ, кои ќе бидат дел од заедничката школа за обука на воена полиција, во која ќе учествуваат и Словенија, Црна Гора, Босна и Херцеговина. Коњановски присуствуваше на состанокот на министрите за одбрана на учесничките во ИСАФ мисијата во Авганистан.
XS
SM
MD
LG