Достапни линкови

СРД со прекршочни постапки против ТВ А1 и ТВ Сител


Советот за радиодифузија ќе поведе прекршочни постапки против ТВ Сител затоа што го прекршиле предизборниот молк со тоа што емитувале информации во врска со организатор на изборна кампања, и против А1 телевизија затоа што емитувале платена политичка програма во посебни информативни програми. Поради помали прекршоци, укажувања од СРД ќе добијат телевизијата АБ, радио Фокус, и радио Б-97.
XS
SM
MD
LG