Достапни линкови

Народниот правобранител ќе им помага на гласачите


Народен правовбранител Иџет Мемети
Сите седум канцеларии на Народниот правобранител, во Скопје, Битола, Кичево, Куманово, Струмица, Тетово и во Штип, денеска ќе бидат отворени, за да им помогнат на граѓаните да си ги остварат и заштитат нивните права.
Народниот правобранител соопшти дека граѓаните може да се обратат лично во канцелариите, но и на бесплатната телефонска линија 0800 54321.
XS
SM
MD
LG