Достапни линкови

Американскиот сектор за услуги расте 18 месеци


Американскиот услужен сектор, кој вработува 90 насто од работната сила во САД, порасна во Мај 18 месец по ред.
Растот во Мај е малку побрз од априлскиот, но сепак последните три месеца се послаби од фебруари 2011.
За повекето економисти во САД ова е очекувано, а компаниите се загрижени поради високите цени на горивото и на другите производи.
XS
SM
MD
LG