Достапни линкови

Повредени претседателот, премиерот и спикерот на парламентот на Јемен


Претседателот на Јемен Али Абдула Салех и неколкумина владини претставници, вклучувајки го премиерот и претседателот на парламентот биле повредени денеска во Сана кога граната ја погодила претседателската палата. Инаку, низ улиците на Сана се воделе борби меѓу владините и анти-владините сили. Нема точни информации за карактерот на повредите на личностите од државниот врв на Јемен.
XS
SM
MD
LG