Достапни линкови

Хајд Парк


Што треба да биде приоритет на новата влада? Граѓаните очекуваат приоритет да биде намалување на невработеноста и зголемување на платите. Погледни ја видео анкетата и коментирај.

Што треба да биде приоритет на новата влада? Граѓаните очекуваат приоритет да биде намалување на невработеноста и зголемување на платите. Погледни ја видео анкетата и коментирај.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG