Достапни линкови

Иванов во Софија на меѓународна конференција за Балканот


Претседателот Ѓорге Иванов
Претседателот Ѓорге Иванов денеска во Софија ќе учествува на тринаесетата меѓународна конференција: Балканот во Европа и светот во 21 век , во организација на Балканскиот политички клуб. Предвидено е Иванов да се обрати во рамките на сесијата „Балканот во ЕУ и НАТО интеграциите“ – достигнувања и разочарувања, на самиот почеток на конференцијата. Иванов вчера во Софија се сретна со бугарскиот претседател Георги Прванов .
XS
SM
MD
LG