Достапни линкови

Најавена церемонија за 20 новородени горили во Руанда


Властите во Руанда најавија церемонија на која ќе им се дадат имиња на 22 новородени горили во националниот парк Волканс. Директорот на агенцијата за туризам Рика Ригамба рече дека церемонијата ќе се одржи на 18 јуни. „Како и секоја година, познати личности ќе бидат дел од церемонијата“ рече Ригамба.
XS
SM
MD
LG