Достапни линкови

Инфлацијата во Кина 5,3 насто


Инфлацијата во Кина во април изнесува 5.3 насто што е речиси исто како и во март. Наголемо влијание врз инфлацијата има растот на цените на храната од 11,5 насто.
XS
SM
MD
LG