Достапни линкови

Конференција за општествена одговорност на претпријатијата


Амбасадорот на САД во РМ Филип Рикер
Амбасадорот на САД Филип Рикер денеска ќе ја отвори конференцијата „Стратегиски пристап кон општествената одговорност на претпријатијата“ што ја организира Американската стопанска комора.
На конференција ќе се дискутира за општествената одговорност на претпријатијата како интегрален дел од бизнис стратегијата, наместо како дополнителен дел на водењето бизнис.
Поканети се претставници од повеќе компании кои ќе ги споделат своите пристапи и интерактивно ќе дискутираат со другите учесници за најголемите предизвици во процесот на интегрирање на општествената одговорност во нивниот бизнис.
XS
SM
MD
LG