Достапни линкови

Ден на Европа и на победата над фашизмот


По повод 9 Мај - Денот на Европа на плоштадот Македонија ќе се одржи Европски хепенинг што го организираат Делегацијата на ЕУ во Македонија, Секретаријатот за европски прашања и општина Центар. По повод Денот на победата над фашизмот во домот на АРМ ќе се одржи собир кој го организираат Министерството за одбрана и Сојузот на борците од НОВ. Делегации од општина Гази Баба и од политички партии, ќе положат цвеќе пред споменикот на Методија Андонов-Ченто во населбата „Ченто“
XS
SM
MD
LG