Достапни линкови

Во Скопје регионална конференција за медиуми


Филип Рикер
Амбасадата на САД во Македонија организира регионална конференција за медиуми, со наслов „Предизвиците на современото новинарство во дигиталното време“. Дводневниот собир ќе го отвори американскиот амбасадор Филип Рикер, а на него ќе учествуваат ескперти за медиуми од Соединетите Држави, како и експерти и новинари од Бугарија, Косово, Македонија, Србија, Хрватска и Црна Гора. Конференцијата ќе ја затвори утре американскиот заменик помошник државен секретар за јавна дипломатија, Спенсер Бојер.
XS
SM
MD
LG