Достапни линкови

Македонско - Косовски бизнис форум


Претседателот на Република Македонија Ѓорѓе Иванов и претседателот на Република Косово Беџет Пацоли, кој се наоѓа во официјална посета на земјава денеска ќе имаат поздравни обраќања на Македонско-косовскиот бизнис форум. На форумот ќе се обратат и министрите за економија и за земјоделство, шумарство и водостопанство Фатмир Бесими и Љупчо Димовски и министрите за економски развој и за земјоделство, шумарство и рурален развој на Косово Бесим Беќај и Блерант Ставилеци.
По обраќањата на министрите и бизнисмените од двете земји ќе имаат можност за директни средби.
XS
SM
MD
LG