Достапни линкови

Средба Пацоли - Вељаноски


Беџет Пацоли
Односите меѓу Република Македонија и Република Косово се многу добри и имаат нагорен тренд, беше кажано на денешната средба на претседателот на Собранието Трајко Вељаноски со претседателот на Република Косово Беџет Пацоли. Пацоли, изразувајќи задоволство од средбата и воопшто неговата посета на Македонија, рекол дека тој лично, а и граѓаните на Косово, Македонија ја гледаат како искрен пријател.
XS
SM
MD
LG