Достапни линкови

Поздравени напорите на муслиманите во САД против екстремизмот


Белата Куќа ги поздрави напорите на американските муслимани за подршката во борбата против насилниот екстремизам и ги повика да работат против извртената идеологија на Ал Каеда.
Заменикот советник за национална безбедност Денис МекДаноуф на формуот во Северна Вирџинија изјави и дека федерална влада работи во насока на разбивање на погрешната перцепција за американските муслимани.
XS
SM
MD
LG