Достапни линкови

Пораст на цените за 3,9 проценти во Февруари


Државниот завод за статистика објави пораст на цените на мало во февруари,во споредба со истиот месец лани за 3,8 проценти,а трошоците за живот се зголемиле за речиси 4 насто. Зголемувањето на цените на мало во февруари во споредба со јануари е 0,6 проценти,а трошоците за живот за еден месец пораснале за 0,9 проценти, се забележува во соопштението на Заводот.
XS
SM
MD
LG